Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Στις 16/1/2012 η Διευθύντρια του Γυμνασίου Πέπλου κ. Βάγια Ζήκα μίλησε για τη συμμετοχή του σχολείου μας στο Πρόγραμμα του ΙΜΕ "Click στην Ιστορία" προσκεκλημένη σε εκδήλωση του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα. Η εκδήλωση έτυχε ευρείας κάλυψης από Μέσα Ενημέρωσης Πανελλαδικής εμβέλειας http://news.pathfinder.gr/periscopio/click-history.html

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στη νέα Διευθύντρια του Γυμνασίου Πέπλου, κυρία Γιούλη Ζήκα που έβγαλε το σχολείο από την αφάνεια και ενεργοποιεί μαθητές και κατοίκους για την ενίσχυση της ταυτότητάς τους.

    Σχολεία που συνδέονται τόσο δυναμικά από εκπαιδευτικούς με γνώση και δράση με την κοινωνία , το παρόν και τη ζωή πρέπει να μείνουν ζωντανά .
    Γνωρίζω την κοινωνία του Πέπλου, γιατί εργάστηκα στο Γυμνάσιο ως φιλόλογος αρκετά χρόνια και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη, που η νέα Διοίκηση δίνει ουσιαστική ευκαιρία παιδείας στην τοπική κοινωνία και στους νέους ανθρώπους που μεγαλώνουν εκεί χωρίς πλήθος μορφωτικών ερεθισμάτων. Θα είμαι στο πλευρό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε κ. Κακαράκη για την ενθάρρυνση και για τη ζεστασιά με την οποία μας περιβάλλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπράβο Γιούλη! Θαυμάσια δουλειά ! Έχεις κάνει αυτό το "κλικ" που χρειάζεται η παιδεία και ο κλάδος μας. Καλή συνέχεια με δύναμη , σιγουριά(που τα έχεις)και με καλούς συνεργάτες.
    Δώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι καλά, Δώρα μου! Χρειαζόμαστε ενθάρρυνση και ηθική υποστήριξη σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες, ειδικά με καλούς συναδέλφους όπως είσαι εσύ! Προς όφελος, πάντα, των μαθητών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή